top of page

Die beste Zeit für Matcha ist jetzt

nadiawittenwiler

Agfange het Alles will ich chli weniger Kaffii ha wöllä trinke. Ich ha mich voll übersürt gfühlt, irgendwie müed und das het dezue gfüert, dass ich na meh Kafi trunke ha :D...


Ich kenn das na mega guet vom Büroalltag. Wenns stressig gsi isch, han ich immer no viel meh Kafi trunke.


Da ich susch allgemein zwenig trinke, muss ich mich immer chli überlischte und Strategie use finde. Am Wiehnachtsmart bin ich denn uf Matcha gstosse und ha mir es Dösli kauft.


De Gschmack isch am Afang recht gwöhnigsbedürftig gsi, aber mittlerwile (3 Wuchä) trink ich jede Tag und zwüschet dure, wenns mich mal mega gluschtet ganz bewusst en Kafi. Han für eu es paar Infos zeme gfasst:



Ich ha en super Lieferant gfunde, wo Matcha nachhaltig herstellt und importiert und ha chlini Probiererli, sowie 30g Dösli abgfühlt für eu;). Falls öper gern wöt probiere, git's da alli Infos.

Ich ha au en Guide gschriebe mit 17 Site, wo ihr ganz viel erfahret rund um d'Würkig und gwüssi Facts, won ich recherchiert han. Nach dem Guide wüsset ihr, was er für e positivi Würkig sind, bi was, dass mer vorsichtig mun si, wie nachhaltig das Produkt isch und am Schluss mini Lieblingsrezept. Die dun ich eu aber bereits i dem Blogbitrag integriere:





 
 
 

Comments


GOODlancer GmbH

Nadia Hüsler

+41 (0)79 458 69 82

your@goodlancer.ch

Hier geht's zu meinem Podcast.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Spotify
  • YouTube

Datenschutz    Impressum    designed by pfaudesign.ch

bottom of page